Over ons

Feije van Eijndhoven

Feije van Eijndhoven is de bergbeklimmer van Mount advies. Mount staat niet alleen voor het beklimmen van bergen, al is geen berg haar spreekwoordelijk te hoog, maar ook voor rijpaard. En laat ‘to mount’ nu ook nog eens bestijgen betekenen. Lekker dubbelzinnig allemaal, maar zodra je ons wat beter kent, raak je daaraan gewend. De weg gaat namelijk niet altijd recht en heeft meerdere zijtakken, wat overigens weer terugkomt in het logo. Net als het paardenhoofd voor onze liefde voor het paard, de letterlijke berg, het blad met twee kanten en onze uitstekende voelsprieten.

image

Stadsmeisje

Geboren en getogen in de stad Eindhoven zonder enige boeren komaf, wilde Feije eigenlijk veearts worden. Van kleins af aan was Feije al graag bezig met het tekenen van allerlei plattegronden van maneges met een zwembad en stallen. Ook het bouwen met Lego en Playmobil zat er altijd wel in. De keuze voor een opleiding viel uiteindelijk op de HTS (Hogere Technische School).

Neem contact op
image image image

Vizier op buitengebied

Na elke schoolopdracht kreeg Feije weer op haar kop dat er teveel groene ruimte was. Overstappen naar landschapsarchitectuur wilde ze echter niet, want de stedenbouw bood veel meer uitdaging en was veel breder met de juridische kant, ontwikkelingen, keuzes voor soorten planten en PR.

Ambtenarenfunctie

Al tijdens haar studie kreeg ze de mogelijkheid om binnen de overheid te werken in de ruimtelijke ordening waar Feije alle kansen kreeg zich te ontwikkelen. Geen plan of wens om te kunnen groeien was de gemeente te gek en dat bleek een goede basis en leerschool. Tien jaar verder was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging en is ze de adviestak in gerold. Na een aantal jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt was het tijd voor een eigen onderneming.

Passie voor buitenleven

Toen ze vier was, zag Feije voor het eerst een paard en na lang zeuren mocht ze op paardrijden. De liefde voor grote beesten zat er dus al vroeg in. Ze heeft een lieve man die ook gek is van paarden en met wie ze de hobby deelt. Daarbij weet ze alles van dromen najagen en helpt ze andere liefhebbers van het buitenleven graag met het realiseren daarvan.

Bekijk onze diensten
image image image

Benieuwd?

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Adviseur ruimtelijke ordening | Buitengebied | Paardenhouderij | Milieu