Waarom de naam Mount advies? - Mount advies

Veel mensen vragen; Waarom de naam Mount advies? In deze blog legt eigenaresse Feije van Eijndhoven het allemaal aan jullie uit.

Mount is een ander woord voor rijpaard en staat daarnaast ook gewoon voor bergen, iets waar ik enorm van houd. Daar vind ik rust en krijg ik tegelijkertijd ook weer enorm veel energie van. Daarbij komt nog eens dat ik bergen werk kan verzetten en is er geen berg (opdracht) te hoog voor mij .

En laat ‘to mount’ nu ook nog eens bestijgen van een paard betekenen. Lekker dubbelzinnig allemaal, maar zodra je ons wat beter kent, raak je daaraan gewend. De weg gaat namelijk niet altijd recht en heeft meerdere zijtakken, wat overigens weer terugkomt in het logo. Net als het paardenhoofd voor onze liefde voor het paard, de letterlijke berg, het blad met twee kanten en onze uitstekende voelsprieten om de juiste keuzes in een proces te maken.


Samen met mijn creatieve zus Tyche hebben we een huisstijl voor Mount bedacht en Tyche heeft dit helemaal verder uitgewerkt. Dit was nog een hele klus want we zijn allebei van het ‘pietje precies’ en ‘het kan altijd beter’. Dit pas ik in al mijn opdrachten toe en dus ook bij mijn huisstijl. Ik vind het belangrijk dat het logo en de naam een betekenis hebben.
Tyche kwam met het idee om een ‘flexibele’ huisstijl te creëren met verschillende logo’s die wel allemaal bij elkaar passen en die ik op verschillende manieren kan toepassen. Super leuk, want ik houd wel van afwisseling. Ook het ‘Mount patroon’ in art-deco stijl heeft zij helemaal ontworpen die een vertaling zijn van mijn diensten. Als je goed kijkt zie je een huis, oude stallen, bomen, een trap, een stapmolen, een paardenhoofd, een zandloper en nog veel meer.

image

Heb je nog vragen? Ik sta graag voor je klaar.

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Adviseur ruimtelijke ordening | Buitengebied | Paardenhouderij | Milieu