Referenties

Lees hier de ervaringen van anderen

Wil je ook jouw ervaring delen of meer weten?

Neem contact op
image
“Feije heeft veel kennis van zaken, denkt mee in oplossingen en is zeer accuraat. Dankzij haar goede contacten kon er last-minute nog erg snel geschakeld worden waardoor er geen problemen ontstonden met aangepaste wet- en regelgeving.”

Lenny van de Wijdeven, Riethoven

Wij kochten dit huis en het was makkelijker geweest als er al een buitenbak bij zat, maar we dachten; dat zien we later wel. Toen ik het bestemmingsplan van de gemeente las, snapte ik er helemaal niks van. In elke paragraaf verwijzen we wel weer ergens anders naar en ik had geen idee wat en hoe ik dit moest aanpakken. Dus deed ik een oproepje op Facebook en daar werd Feije aangedragen. Ik heb haar een berichtje gestuurd en vervolgens hebben we gebeld en aangeleverd wat ze hiervoor nodig had. We wilden de bak buiten het bouwvlak in het weiland en we wisten niet of dat zou lukken. Feije is gaan spitten en de vergunning was vervolgens verrassend snel binnen. Ruim binnen de zes weken die ervoor stond en precies zoals we het voor ogen hadden.

Daphne van Nifterick, Oudendijk

Jippie! We hebben al vaak tegen elkaar gezegd dat we zo blij met jou zijn geweest in dit proces. Echt fantastisch hoe je ons hierin hebt begeleid en verwachting hebt gemanaged. Geweldig gedaan en we hopen dat je nog veel andere mensen net zo blij als ons kunt gaan maken met je sublieme vakkennis.”

Monique Otten, Amerongen

Wat een heerlijk gesprek! Feije nam echt de tijd om een aantal onderwerpen toe te lichten die vaak wat abracadabra lijken. Daarnaast heeft ze een realiteitszin die verhelderend werkt zonder te demotiveren. Dank! Je hebt ons, door alleen je tijd en aandacht te schenken, enorm vooruit geholpen!

Paula Voormans

Al een poosje zijn wij op zoek naar een pand waar we paarden mogen houden en trainen. Dit is een moeilijke zoektocht waar veel haken en ogen in zitten. Gelukkig kunnen we bij Feije van Mount advies terecht met alle vragen omtrent vergunningen en gemeente kwesties waar we zelf niet van op de hoogte zijn. Hierdoor zijn we gespaard gebleven om onnodig geld uit te geven en van veel problemen. Hier zit tenslotte niemand op te wachten. We hopen in de toekomst zeken nog van haar kwaliteiten als aankoopbegeleiding gebruik te mogen maken bij het vinden van het juiste pand.

Fam. Vullers, Budel

Wij hebben Feije benaderd voor een vergunning van een tweede inrit en buitenbak met omheining. De communicatie verliep goed en duidelijk. Ze geeft een eerlijk een duidelijk advies. En niet onbelangrijk het resultaat was ook naar wens!

Dressuurstal Verhulst, Sterksel

Feije is very helpful and responsive to all our questions and concerns. She provides excellent service, demonstrating professionalism and personal attention to all details. Her quick response to our questions makes working with her very pleasant. We would definitely recommend her services to everyone.

Riossa Stables, Stramproy

Het is nu eenmaal zo dat we in een land wonen met een “uber” aan regels en wetten. Dat niet alleen, we hebben ook een “uber”aan handhavers. Het lijkt er op dat de handhavers op Bouw en Woning toezicht vooral op de agrarische/buitengebied dossiers op aanwezigheid van extreem aanwezig NEE DNA getoetst zijn bij hun sollicitatie gesprekken. Dat weerspiegelt zich in hun antwoorden. “Mag dit of dat” het antwoord is nooit “dit zou kunnen of dat zou mogen mits”, nee het antwoord is altijd “dit mag niet”. Het is dan fijn om iemand op je dossier te hebben zoals Feije. Ze blijft vriendelijk, blijft in contact, laat zich niet van de wijs brengen door de slakkengangen van de gemeentelijke overheid én is een kennis tijger op het gebied van wet en regelgeving en mogelijke andere interpretaties. Dat gecombineerd met een prima aanwezige overtuigingskracht maakt mij tot een altijd tevreden klant.

Abel J.L. Slippens, Erp

Enige tijd geleden in contact gekomen met Feije, via externe partij. Omdat ons vertrouwen zo groot was met Feije zijn we mee overgegaan naar Mount advies. Mount advies begeleid onze bestemmingswijzing bij de aankoop van onze woning. Vanaf moment 1 kwam Feije met goede inzichten en ideeën, in het voordeel van ons. Ze denkt mee vooruit en is strevend naar het einddoel van onze wensen. We ervaren een goede communicatie en ze is makkelijk te bereiken! (Zeer fijn gezien processen lang kunnen duren en soms bijzondere wendingen krijgen) Feije werkt zeer zakelijk en to the point, houdt korte lijntjes met de ambtenaren en zorgt ervoor dat het project onder de radar blijft bij de gemeente. Feije van Mount advies is een prettig persoon om mee te werken in alle vertrouwen!

Kristy en Rens - Peters Grondwerken, Schijndel

Wij kennen Feije van Mount advies al geruime tijd via onze gezamenlijke hobby/ passie: De  paarden. Toen wij vorig jaar ons huis in Valkenswaard kochten heeft zij ons met ontzettend veel projecten geholpen. Wij wisten niet dat er zoveel bij kwam kijken. Feije heeft gekeken wat er allemaal mogelijk is op ons perceel voor onze hobby. Wij wilden graag een deel bomen kappen. Zij regelde dat een kapvergunning niet nodig was door middel van een flora en fauna onderzoek en bracht ons in contact met iemand die dit heeft opgesteld. Ook de vergunning voor ons hekwerk heeft ze mogelijk gemaakt zodat wij deze op de gewenste hoogte neer hebben mogen zetten! Ook met een gesprek bij de gemeente over onze toekomstige stallen en rijbak, heeft feije ons goed vertegenwoordigd. We hebben nu goed op een rijtje wat we wel en niet mogen neerzetten.  Ze heeft ons super informatie gegeven, heeft goede contacten, weet waar ze over praat en hoe ze alles moet regelen! Wij hopen dat we nog lang bij haar terecht kunnen voor de begeleiding naar ons droomproject!

V.O.F. Hoefsmederij Houkes, Valkenswaard

Mount advies heeft veel ervaring binnen de hippische sector wat betreft vergunningen en kunnen door de klantgerichte aanpak het proces richting de gemeente goed begeleiden.

Stal Heijligers, Asten

Nieuwsgierig? Ik sta graag voor je klaar.

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Expert en strategisch adviseur hippische ruimtelijke ordening