Procesbegeleiding

Als bedrijf of particulier zit je helemaal niet te wachten op al die taaie kost van beleid en procedures en dat snappen we bij Mount advies heel goed. Wanneer je ons inschakelt kun je alles loslaten en hoef je je geen zorgen meer te maken, want Mount advies regelt alles voor je.

image

Grijs

Eigenlijk houden we niet zo van al die strenge regels. Wel een grappig gegeven als je beseft dat alles rondom ons vakgebied om regels draait, maar wij zoeken net zo lang door tot er een oplossing is. Waar sommige mensen meer van zwart en wit houden, is Mount advies meer van het grijs.

Ontzorgen

In principe kan iedereen een verzoek indienen en een vergunning aanvragen, maar weet je dan ook echt waar je aan toe bent en wat je nodig hebt? Mount advies is helemaal thuis in deze materie en bedient zijn klanten goed door ze hierbij te ontzorgen. Wij stoppen niet na de omgevingsscan of het principeverzoek. Mount advies loopt het hele proces met je door totdat je de plannen kunt realiseren of een oplossing hebben voor het probleem. 

Waarom procesbegeleiding?

  • Specialistische kennis in ruimtelijke procedures
  • Met goed voorwerk kan veel bereikt worden
  • Wij weten de weg in de wirwar van alle regels
  • Procedures duren lang, wij houden de vaart er in!
  • Wij stoppen niet als het eerste antwoord ‘nee’ is
  • Wij regelen alles voor je
  • Jij kan je op je dagelijkse werkzaamheden focussen

Beide kanten

Door onze ervaring bij zowel de gemeente als in de rol van adviseur begrijpen we bij Mount advies beide kanten van het verhaal. We weten precies hoe het er bij gemeentes aan toe gaat, hoe de processen in hun werk gaan en welke dossiers eerder van het bureau worden gepakt om te behandelen. We hebben bovendien een goede relatie met verschillende gemeentes opgebouwd. Deze ervaring zetten we graag in om jou te helpen, zoals we al vele bedrijven met succes mochten helpen. 

Bekijk onze diensten

Heb jij ook een project waar je begeleiding bij nodig hebt?

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Nieuwsgierig? Ik sta graag voor je klaar.

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Expert en strategisch adviseur hippische ruimtelijke ordening