Over ons

Feije van Eijndhoven - Expert & Strategisch adviseur hippische ruimtelijke ordening

Feije van Eijndhoven is de bergbeklimmer van Mount advies. Mount staat niet alleen voor het beklimmen van bergen, al is geen berg haar spreekwoordelijk te hoog, maar ook voor rijpaard. En laat ‘to mount’ nu ook nog eens bestijgen betekenen. Lekker dubbelzinnig allemaal, maar zodra je ons wat beter kent, raak je daaraan gewend. De weg gaat namelijk niet altijd recht en heeft meerdere zijtakken, wat overigens weer terugkomt in het logo. Net als het paardenhoofd voor onze liefde voor het paard, de letterlijke berg, het blad met twee kanten en onze uitstekende voelsprieten.

image

Stadsmeisje

Geboren en getogen in de stad Eindhoven zonder enige boeren komaf, wilde Feije eigenlijk veearts worden. Van kleins af aan was Feije al graag bezig met het tekenen van allerlei plattegronden van maneges met een zwembad en stallen. Ook het bouwen met Lego en Playmobil zat er altijd wel in. De keuze voor een opleiding viel uiteindelijk op de HTS (Hogere Technische School).

Neem contact op
image image image

Vizier op buitengebied

Na elke schoolopdracht kreeg Feije weer op haar kop dat er teveel groene ruimte was. Overstappen naar landschapsarchitectuur wilde ze echter niet, want de stedenbouw bood veel meer uitdaging en was veel breder met de juridische kant, ontwikkelingen, keuzes voor soorten planten en PR.

Ambtenarenfunctie

Al tijdens haar studie kreeg ze de mogelijkheid om binnen de overheid te werken in de ruimtelijke ordening waar Feije alle kansen kreeg zich te ontwikkelen. Geen plan of wens om te kunnen groeien was de gemeente te gek en dat bleek een goede basis en leerschool. Tien jaar verder was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging en is ze de adviestak in gerold. Na een aantal jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt was het tijd voor een eigen onderneming.

Passie voor buitenleven

Toen ze vier was, zag Feije voor het eerst een paard en na lang zeuren mocht ze op paardrijden. De liefde voor grote beesten zat er dus al vroeg in. Ze heeft een lieve man die ook gek is van paarden en met wie ze de hobby deelt. Daarbij weet ze alles van dromen najagen en helpt ze andere liefhebbers van het buitenleven graag met het realiseren daarvan.

Bekijk onze diensten
image image image

Lisa van Gils - junior adviseur ruimtelijke ordening & milieu

Sinds mei 2023 is Lisa werkzaam bij Mount advies om Feije te assisteren bij ruimtelijke- en milieuvraagstukken.Vorig jaar studeerde Lisa af aan de Breda University of Applied Sciences waar ze de Bachelor International Spatial Development volgde met de insteek om mensen met dezelfde passie te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen.

Na eerst twee jaar ergens anders werkervaring op te doen op het gebied van ruimtelijke ordening, stikstof en milieu bij een bedrijf in de buurt werd het nu tijd voor een volgende stap.Naast het werk bij Mount is Lisa gek van het Friese paard en is ze secretaris van JongKFPS, geeft ze dressuurles en traint ze haar eigen paarden en die van anderen. Dit voorjaar is heeft ze ook haar eigen eerste fokproduct mogen verwelkomen en is daarmee ook kersverse fokker.

image

Guido Smies - Backoffice

Guido is de stille en harde werker achter de schermen bij Mount advies. Op de achtergrond zorgt hij voor een tijdige en correcte administratie en doet de redactie van alle stukken die wij maken. Na al het lezen en controleren van onder meer bestemmingsplannen en adviezen gaat Guido zich nu ook meer verdiepen in de Ruimtelijke Ordening. Zodat hij in de toekomst meer werkzaamheden kan uitvoeren zoals het opstellen van principeverzoeken en het leggen van de basis voor goede ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. In zijn vrije tijd houdt Guido van paardrijden, motorrijden, mountainbiken en lekker wandelen met de hond. Dit alles doet hij het liefst in de bergen.

image

Sabine Timman- Content creator

Sabine is vanaf het eerste begin betrokken bij Mount advies. Zij heeft ervoor gezorgd dat de ingewikkelde materie van ons vakgebied en onze diensten op een leuke en leesbare manier terug te vinden zijn op deze website en social media. Al die leuke en vooral interessante berichtjes die jullie lezen bedenkt en maakt Sabine. Ook het uitwerken van onze blogs wordt door haar opgepakt. Zij weet alles van SEO en het schrijven van leesbare en vindbare teksten over onderwerpen die nu actueel zijn. Ook verzorgt Sabine voor een groot gedeelte alle prachtige foto's op onze website en social media. En niet onbelangrijk; Sabine weet als geen ander wat er speelt in de hippische sector.

image

Margot Ent - Virtual Assistent

Margot is de linker- en rechterhand van onze adviseur Feije. Zij ondersteunt Feije in alle dagelijkse en terugkerende werkzaamheden. Margot heeft onder meer jarenlange ervaring als directiesecretaresse. Met haar hulp lopen processen lekker gestroomlijnd en wordt het werken binnen Mount advies steeds efficiënter. Hierdoor hebben we meer tijd om onze klanten bij te staan en te voorzien van goed advies, want dat is immers waarvoor we staan bij Mount advies. Ben je een nieuwe klant? Dan is Margot je eerste aanspreekpunt. Heb je vragen over een betaling of factuur? Dan kun je bij Margot terecht.

image

Benieuwd?

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Expert en strategisch adviseur hippische ruimtelijke ordening