VACATURE - Projectleider hippische ruimtelijke ordening & milieu

Heb jij tenminste een afgeronde hbo-opleiding op juridisch, planologisch, stedenbouwkundig gebied of iets vergelijkbaars? Lees dan snel verder.

Bij Mount advies zijn we expert op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Klanten kunnen bij ons terecht voor al hun vragen over bestemmingsplannen, vergunningen en de Wet natuurbescherming met de focus op de hippische sector. Daarnaast lopen er nog heel verschillende projecten zoals woningbouw, ontwikkeling van tinyhouses, zorgboerderijen en natuurlijke ondersteunen wij de agrarische sector. Wij zijn vooral werkzaam in het buitengebied en hebben projecten door het hele land, van Gulpen (bij Maastricht) tot aan Heereveen, Purmerend en Zeeland.  

Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare en schrikken niet van een eerste "nee" bij de overheid. Daar waar andere de handoek in de ring gooien, zoeken wij nog verder om de plannen van onze opdrachtgevers te kunnen verwezenlijken. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en gemeenten. 

We hebben heel veel aanvragen en werken met een wachtlijst. Voor jou als projectleider de uitdaging om alle potentiëde klanten van deze wachtlijst te ondersteunen in het totale traject van het verwezenlijken van hun droom. Of dat nu de aanleg van enkel een buitenbak is, de bouw van een droomwoning of het realiseren van een compleet nieuw bedrijf. Bij ons is niks te gek en juist de grootste uitdagingen pakken wij met beide handen aan. 

Als projectleider ben je zelf verantwoordelijk voor het proces en het opstellen van de benodigde adviezen en rapporten. We bieden je een super leuke job die je zelf mee mag vormgeven. 

image

Daarnaast bieden wij:

  • Veel afwisseling, uitdaging & Brabantse gezelligheid
  • Mogelijkheid om zelf je eigen projecten te kiezen
  • Werken vanuit huis is altijd mogelijk en je mag je eigen tijd indelen, bij ons krijg je geen 9 tot 5 baan. 

Ben jij de ervaren projectleider met:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Minimaal een afgronde hbo-opleiding op het gebied van planologie, stedenbouw, rechten of vergelijkbaar
  • Ervaring binnen de overheid
  • Kennis van de hippische sector


Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leukste zou natuurlijk zijn als we een voorstelvideo van jou ontvangen, maar je mag ook gewoon een e-mail sturen naar administratie@mountadvies.nl.

Heb je nog vragen? Ik sta graag voor je klaar.

Feije Smies - van Eijndhoven

Feije Smies - van Eijndhoven

Expert en strategisch adviseur hippische ruimtelijke ordening